marți, 8 decembrie 2009

Milonga inaugurala Tango Mágico

Sambata, 12 decembrie, la restaurant "Chevalet" din statiunea Mamaia sarbatorim deschiderea scolii de tango argentinian din Constanta organizand prima milonga din oras. Petrecerea incepe la ora 21 si vom dantui pana spre orele 4 ale diminetii.

Am vesti bune si pentru gurmanzi, flamanzi, calatori si amatori de rasfaturi culinare: puteti lua masa la "Chevalet". Restaurantul se mandreste cu preparate culinare deosebite, printre care foarte apreciate sunt fructele de mare, preparatele diverselor bucatarii internationale, de exemplu mexicane sau argentiniene (:-)), dar si deserturi flambate si alte minunatii. Si, special pentru noi, sambata isi va face simtita prezenta si vinul argentinian. Asadar, cine doreste poate lua cina sambata seara, la milonga, pana la miezul noptii, sau se poate intoarce duminica la pranz daca va simti nostalgia milongii de sambata.

Ne vor onora cu prezenta dragii nostri cursanti, cat si dragii nostri prieteni din Bucuresti care ne fac surpriza sa bata drumul pentru a ne fi alaturi in demersul nostru de popularizare a tangoului (si) in provincie (:-)) Ne sustin prin toate mijloacele de care dispun: prin promovarea evenimentului la lectiile si intalnirile de tango din Bucuresti, prin indoctrinarea sistematica si subversiva a prietenilor lor (si/sau ai nostri), prin neglijarea lui Gardel in favoarea infruntarii vantului dobrogean si strabaterii Baraganului, nu ca tot omul, vara in concediu pentru plaja, ci iarna, in weekend, pentru o Mamaie pustie, dar imbietoare prin perla care (speram noi ca) se formeaza si pe aceste meleaguri: tangoul argentinian. Ceea ce va dorim si dumneavoastra.

Eu zic ca si Carlos Gardel ar fi mandru de noi, constanteni si bucuresteni, si daca ar mai fi in viata ne-ar canta cateva pe malul lacului, la "Chevalet". Eu cred ca ii vom face cinste lui "Zorzal criollo", pasarea cantatoare a Argentinei, si-l vom onora (si omagia) cu primii pasi de tango pe litoralul romanesc.

(Aviz avizilor de informatii: pentru mai multe, faceti click pe posterul din dreapta, pentru a ajunge la pagina facebook a evenimentului.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu