joi, 4 februarie 2010

Propunere de excursie cu clasa

Pe 14 februarie la Bucuresti, mare inaugurare mare a unui proiect amplu denumit "Casa de Tango". http://casadetango.ayatango.ro
Este o initiativa laudabila, izvorata din sanul AyA Tango ;), si in cadrul careia se vor intampla multe si minunate lucruri de/cu tango, dar si alte arte: vor preda tango trei cupluri de dansatori/profesori si actorie un instructor, vor avea loc doua practici de tango pe saptamana, dintre care una sambata (in sfarsit!!!), dar si lectii de tehnica si alte evenimente... dupa cum ni se promite. Apetisant, nu-i asa?



Asteptam cu nerabdare deschiderea, in camerele alaturate ale casei, unui restaurant, bar, casa de oaspeti, biblioteca si cinema (de tango, fireste!), ca sa nu mai trebuiasca sa plecam acasa!

Ne bucuram nespus ca se intampla inca ceva in Bucuresti.

Avem la ce sa visam pana cand crestem mari si raspandim virusul in mai multe cotloane ale Constantei.

In fine, primul pas (de tango) va fi facut pe 14 februarie, iar noi vom fi acolo sa mangaiem podeaua pentru prima data alaturi de prietenii nostri. Acestea fiind spuse, va invitam cu drag sa va alaturati noua la petrecerea de casa noua din Bucuresti, unde fara nicio indoiala tangoul va gasi valentini si valentine pe gustul tuturor.

Pana atunci, va asteptam sa exersati arta seductiei prin tango argentinian (in pregatire pentru Milonga de peste 10 zile ;) ), maine la 19.30 la lectie si la 21.00 la practica, dar si saptamana viitoare, ca de obicei, miercuri si vineri.

Happy Tango Day!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu